Meny

Vill du jobba med oss på sommaren?

Vill du arbeta utomhus i sommar? Sök jobbet som fältassistent!
Biologisk myggkontroll inom Nedre Dalälven Utvecklings AB (NEDAB) utför bekämpning av översvämningsmyggor åt sju myggdrabbade kommuner i Nedre Dalälven. Förutom praktiskt arbete med bekämpning ingår inventeringar av stickmyggor samt andra insekter som inte är mål för bekämpningen under fältsäsongen maj till september.

Arbetsuppgifter: Vi söker en fältassistent som kan bistå den fasta personalen med främst insektsinsamlingar, men även andra arbetsuppgifter kan bli aktuella. Arbetet utgår från Uppsala där vi har vårt kontor men fältarbetet utförs i älvlandskapet Nedre Dalälven (Avesta till Älvkarleby). Fältsäsongen pågår vecka 18-37 och vi söker dig som kan arbeta minst 6 veckor. Det finns möjlighet att utforma tjänsten vad gäller antalet timmar, längd och under vilken period. Tjänsten innebär övernattning.

Kvalifikationer: Vi söker dig som kan arbeta självständigt, är noggrann och trivs med att vistas i naturen. Eftersom tjänsten innebär bilkörande är körkort ett krav. Det är inget krav men det är meriterande om du har erfarenhet av inventeringsarbete i fält eller har kunskaper inom entomologi.  

Ansökan: Personligt brev och CV skickas till Jan.Lundstrom@mygg.se senast den 31:e mars. Rekrytering kan ske innan ansökningstiden gått ut.

Kontakt: För frågor om verksamhet och arbetsuppgifter kontakta Verksamhetsledaren Jan O. Lundström (Jan.Lundstrom@mygg.se, 070-5690023) och för anställningstekniska frågor kontakta VD Charlotta Heimersson (Lotta@nedredalalven.se, 070-6508868). Besök också gärna hemsidan för Biologisk myggkontroll (www.mygg.se).
 
Nyheten skapad 2020-02-27 11:08:22