Meny

Vi söker en vikarierande entomolog för egenkontrollen

Tidsbegränsat vikariat heltid som Entomolog (#2019-01)

Vi söker en kvalificerad vikarierande entomolog som kan sköta arbetsuppgifterna under nuvarande ordinarie entomologs föräldraledighet. Arbetsuppgifterna innebär att sköta alla delar av den egenkontroll som vi åläggs att göra enligt beslut av Naturvårdsverket. Det praktiska arbetet innebär insamling av insekter i ett stort antal fasta positioner, identifiering av insekter till ordning, underordning och familj, provtagning för vattenkemiska analyser, sammanställning och analys av resultat, utformning av rapporter, etc.
Vid tillsättning värdesätts förutom utbildning och erfarenhet även personliga egenskaper som underlättar samarbete och goda relationer på arbetsplatsen. Vikariatet är heltid, kan tillträdas från 15 april med avslut 31 december 2019.
Krav: Universitetsexamen inom naturvetenskap, miljöteknik eller miljö- och hälsoskydd krävs med utbildning inom entomologi. Körkort B för personbil är ett krav. Arbetsspråket är svenska och goda kunskaper i engelska krävs. God fysik är nödvändigt för arbetet i fält.
Lön: Sätts efter kompetens. Ange löneanspråk i ansökan.
Kunskaper och erfarenheter: Tidigare arbete med identifiering av Nematocera värderas högt liksom erfarenhet av fältarbete med insamling av insekter.
Ansökan med personligt brev och CV skickas till mailadress jan.lundstrom@mygg.se . Sista ansökningsdag är 8 mars 2019 och vi tillämpar löpande rekrytering.
För frågor om verksamhet och arbetsuppgifter kontakta Verksamhetsledaren Jan O. Lundström (jan.lundstrom@mygg.se, 070-5690023) och för anställningstekniska frågor kontakta VD Charlotta Heimersson (lotta@nedredalalven.se , 070-6508868).
Nyheten skapad 2019-02-21 11:35:48